Selecteer uw aantal personen

Selecteer uw aankomstdatum

Selecteer uw vertrekdatum

Selecteer uw regio

Selecteer uw bestemming

Selecteer uw type

Algemene filters Faciliteiten Buiten Faciliteiten Overige Faciliteiten Keuken Faciliteiten Kinderen Faciliteiten Accommodatie Faciliteiten Camping Zoekfilter verwijderen

De Stulp

Groepsaccommodatie De Stulp

Utrecht
 124
 14
  22

Baarn (Utrecht)

Bos, sportvelden en een Koninklijk paleis naast de deur. Groepsaccommodatie de Stulp heeft het allemaal. Bijzonder fraai gelegen in het bos maar evengoed met allerlei faciliteiten zoals een basketbalveld en een voetbalveldje.Over de accommodatieDe St..

Toon deze accommodatie

Camping t Sluitgat

Chalet 4 persoons

Zeeland
 4

Ouwerkerk (Zeeland)

Op deze rustige familie camping staat onze prachtige chalet. Met alle luxe van thuis, kunt u genieten van een welverdiende vakantie. In onze ruime chalet is plaats voor vier personen en heeft een eigen badkamer met douche, wastafel en meubel. Ook is ..

Toon deze accommodatie

De Blauwe Schuur

Zuid-Holland
 48

Vlaardingen (Zuid-Holland)

De accommodatie van het CJV YMCA Buitencentrum De Blauwe Schuur is naar het model van een originele tabaksschuur gebouwd. Het is centraal gelegen in Nederland, in Amerongen, gemeente Utrechtse Heuvelrug aan de voet van de Amerongense Berg en de rand ..

Toon deze accommodatie

Het Korhoen

Groepsaccommodatie Het Korhoen

Limburg
 140
 11

Evertsoord (Limburg)

We vinden het belangrijk dat er veel buitenruimte is voor onze groepen, de mooiste avonturen beleef je namelijk lekker buiten. Onze accommodaties in Evertsoord hebben allebei een lekker groot speelveld voor allerlei activiteiten. Het Korhoen heeft oo..

Toon deze accommodatie

De Hoof

Noord-Brabant
 500

Someren (Noord-Brabant)

In het gemoedelijke Brabant vindt u De Hoof: dé groepsaccommodatie voor grote groepen van 50-500 personen. Jaarlijks begroeten wij veel groepen uit binnen en buitenland. Zij gebruiken De Hoof voor het trainingskamp van de sportclub, de repetit..

Toon deze accommodatie

VOF Melody Ranch

Groepsaccommodatie Melody Ranch

Overijssel
 28
 11

Den Ham (Overijssel)

Bijzondere groepsaccommodatie voor 28 personen in Amerikaanse en Canadese stijl. Er zijn 11 slaapkamers met eigen sanitair. De gebouwen op het terrein komen uit Amerika en Canada en u krijgt op Melody Ranch het ultieme vakantiegevoel. Er zijn geen an..

Toon deze accommodatie

Paasheuvelgroep Austerlitz

De Bosuil

Utrecht
 192
 28
  16

Austerlitz (Utrecht)

De Bosuil ligt midden in het bos en op Nationaal Park de Utrechtse Heuvelrug. Heerlijk in het bos en met een echt voetbalveld op het terrein. Of je dus komt om lekker buiten te spelen of om actief te sporten, bij de accommodaties in Austerlitz kan he..

Toon deze accommodatie

Paasheuvelgroep Austerlitz

De Houtduif

Utrecht
 150
 10
  9

Austerlitz (Utrecht)

De Houtduif ligt midden in het bos en op Nationaal Park de Utrechtse Heuvelrug. De Houtduif is geschikt voor maar liefst 150 personen en wordt veel geboekt door scholen, muziekverenigingen en sportgroepen. De accommodatie beschikt over een eigen gece..

Toon deze accommodatie

Vakantieboerderij de Putte

Groepsaccommodatie de Putte

Noord-Brabant
 42

Hoogeloon (Noord-Brabant)

Zoek je een sfeervolle groepsaccommodatie voor 42 personen in het gezellige Brabant? Bij vakantieboerderij De Putte in Hoogeloon vindt iedereen razendsnel zijn plekje. Jong én oud. Ook al ga je samen weg, je wil liever niet op elkaars lip zitt..

Toon deze accommodatie
<<
Vorige Pagina
1
Volgende pagina
>>